Van Eldijk is gespecialiseerd in het leveren van verse groenten en fruit aan horeca en grootverbruik, het leveren van werkfruit én maaltijden aan huis.

Horeca – Met al 35 jaar ervaring bevoorraden wij dagelijks diverse horecabedrijven, zorginstellingen, catering bedrijven en slagerijen. Volgens onze klanten zijn onze sterke punten: hoogwaardige producten, service, kwaliteit-prijs verhouding, recepturen op klantniveau en lokale in- en verkoop.

Werkfruit – Werkfruit is gezond voor je werknemers en zorgt voor een goed imago van je bedrijf. Wij bezorgen lokaal fruit in mooie authentieke kistjes met diverse mogelijkheden tot samenstelling.

Maaltijdservice – Bij Van Eldijk Maaltijdservice kunt u elke week kiezen uit een wisselend menu van 22 gerechten. Denk hierbij aan maaltijden zoals: stamppot, pasta, nasi, visgerechten, maaltijdsalades, soepen en toetjes. U koopt al een maaltijd vanaf € 5,99!

Wilt u contact over één of meer van bovenstaande opties? Laat dan eenvoudig en vrijblijvend uw gegevens achter in het onderstaande contactformulier.

Wij leveren in Wijchen, Nijmegen, Grave, Cuijk, Malden, Groesbeek, Beuningen en omgeving.