Maaltijdservice particulieren

Is elke dag eten koken voor u soms een last? Slaat u soms een maaltijd over, omdat het boodschappen kopen, koken én afwassen te veel van u vraagt? Van Eldijk Maaltijdservice bezorgt iedere dinsdag en vrijdag verse en gezonde maaltijden bij u thuis. Zo blijft u gezond eten en kunt u langer thuis blijven wonen.

Maaltijdenservice voor ouderen

Van Eldijk maaltijdservice is bedoeld voor inwoners van gemeente Wijchen, Beuningen, Nijmegen en omgeving die door ziekte, ouderdom of beperking niet zelf kunnen koken.

De maaltijden zijn gekookt, gekoeld en meteen verpakt zodat het altijd koelvers wordt afgeleverd. U bewaart de koude maaltijden in de koelkast en warmt ze op in de magnetron. De gerechten zijn uiteraard niet alleen geschikt voor ouderen, iedereen kan genieten van onze heerlijke creaties!

Kosten

Van Eldijk Maaltijdservice bezorgt iedere dinsdag en vrijdag verse en gezonde maaltijden bij u thuis. Op bestelling leveren wij uw menu(‘s), deze zijn verkrijgbaar in drie formaten:

Klein: 350 – 400 gram vanaf € 5.99
Normaal: 450 – 500 gram vanaf € 6.39
Groot: 600 – 650 gram vanaf € 8.39

Wij bezorgen vanaf 2 maaltijden in Wijchen en omgeving (bezorgkosten € 2,50) Vanaf 3 maaltijden is het laten bezorgen van uw maaltijden geheel gratis! Krijgt u al trek? Bekijk en/of download dan snel de bestellijst.