Van Eldijk werkfruit uitproberen

Ontdek het gemak van werkfruit met onze flexibele service. Fruitpakketten neem je naar wens af en zonder gedoe van langlopende contracten. Bovendien bezorgen we jouw verse fruitmand gratis op het werk, zodat je altijd kunt genieten van gezonde snacks.

Vraag een gratis proefmand aan of vul onderaan deze pagina het formulier in met de gewenste startdatum.

Proefmand aanvragen

  Bezorgadres:

  Van Eldijk Wijchen

  Met ruim 35 jaar ervaring, rijke historie in de AGF-branche en gespecialiseerd in Horeca groothandel AGF hebben we met een team van 20 medewerkers het doel om de weg van ‘farm’ tot ‘firm’ zo kort en efficiënt mogelijk te houden. We streven naar het in- en verkopen van lokale producten bij lokale bedrijven, voor groenten, fruit, brood, ijs, sappen, eieren en meer. 

  Kwaliteit fruit met een goede service

  Hoe werkt het?

  Vraag werkfruit aan door het formulier hieronder in te vullen dan bellen we even en komen we snel wekelijks gratis bezorgen. Je kunt op elk gewenst moment pauzeren, stoppen of de bestelling minderen. Wij leveren iedere maandag en woensdag verse werkfruitbestellingen uit de regio. Stel het assortiment zelf samen of kies uit de door ons samengestelde boxen. Ons doel is om de weg van ‘farm’ to ‘firm’ zo kort en efficiënt mogelijk te houden. Het fruit groeit onder toeziend oog van onze lokale teler op zijn erf. Als het fruit rijp is wordt het zorgvuldig door mensenhanden (dus niet door machine) geplukt. Vervolgens wordt het door onze chauffeurs opgehaald bij de teler zelf. We doen dit lokaal om de Co2 emissie laag te houden.

  Meld u aan voor Fruit op Werk

  Werkfruit valt bij de Belastingdienst onder de zogenaamde ‘nihil waardering’. Dit houdt in dat het niet van invloed is op de werkkostenregeling. 

  Wij bezorgen in het land van Maas en Waal, rijk van Nijmegen, Berg en dal, Groesbeek, Malden, Cuijk en Grave. Wat ongeveer neerkomt op een straal van 20 kilometer rondom Wijchen.

  Van Eldijk Werkfruit starten

   Bezorgadres: