Bankhoeve Vlees - Wijchen

Het assortiment bij VanLokaalVoorLokaal is lokaal geproduceerd of geteeld in een straal van 50 kilometer rondom Wijchen

Vlees rechtstreeks van de boerderij

Bankhoeve Vlees wordt gerund door de familie Derks-Peters uit Wijchen. Daar wonen en werken Jos en Wilma samen met hun 4 kinderen (Roy, Joanne, Stefan en Bjorn) op het varkensbedrijf.

Ze hebben een gesloten varkensbedrijf: dit betekent dat de biggen die onze zeugen krijgen, bij ons grootgebracht worden tot vleesvarken. ‘Van zaadje tot karbonaadje’!

Er is natuurlijk oog voor het leven van de dieren. De stallen waar de varkens verblijven, worden ruim verlicht door lichtstraten of ramen in de stal. Zo hebben de varkens een natuurlijk dag- en nachtritme hebben.

En dat karbonaadje, samen met nog vele andere heerlijkheden van hun eigen varkens, is te koop aan huis in de winkel én kan besteld worden via Van Lokaal Voor Lokaal. De verse producten van Bankhoeve Vlees worden dan bij jou thuisgebracht.

Ze verkopen alles van het varken, van kop tot staart, maar ook aanvullende producten zoals worstenbroodjes en andere streekproducten.

Bij Bankhoeve Vlees spelen ze in op de behoefte om te weten wat je eet. Daarom verkopen ze ook graag het dagelijkse stukje varkensvlees aan particulieren. Ze werken met veel plezier op het bedrijf, wat tegelijkertijd hun grote hobby is. Die passie willen ze graag delen, juist omdat het zo belangrijk is dat boeren laten zien hoe het er op een varkensbedrijf aan toe gaat.

Ze beantwoorden graag al uw vragen en staan 100% garant voor de herkomst.

Bankhoeve Vlees is open op zaterdag van 10-17 uur en op andere dagen na een telefoontje met 06-36013087.

Bestellen

Is uw interesse gewekt en wilt u contact over de mogelijkheden om de producten van deze teler te bestellen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel ons op 024 – 764 07 07.

Contactgegevens

Bankhoeve Vlees
De Bankhoeve 11
6601 PA Wijchen
T: 06-36013087
M: bankhoeve@gmail.com

www.bankhoevevlees.nl
Facebook: https://www.facebook.com/BankhoeveVlees
Instagram: BankhoeveVlees