Brabant Zuivel - Reek

Het assortiment bij VanLokaalVoorLokaal is lokaal geproduceerd of geteeld in een straal van 50 kilometer rondom Wijchen

Verse zuivelproducten van eigen boerderij

Bij melkveebedrijf Brabant Zuivel maken Joost en Angela de lekkerste zuivelproducten. Ze wonen samen met hun 4 jonge zonen op hun boerderij in Reek, waar hun familie al sinds 1928 boert. Het is dus een écht familiebedrijf.

Ze vinden het belangrijk om de producten rechtstreeks van de boerderij te bieden. Daarnaast hechten ze veel waarde aan goed beheer en de verzorging van de koeien. Zo wordt al het ruwvoer in eigen beheer geteeld en hebben ze goed contact met natuurorganisaties. De 270 melkkoeien lopen namelijk buiten rond op natuurlandschappen!

Bij Brabant Zuivel kun je terecht voor verse producten die op authentieke wijze worden geproduceerd. Sinds 2016 zijn ze gestart met een boerderijwinkel, waar ze hun eigen verse melk, chocolademelk, yoghurt en vla maken. Ook bieden ze diverse soorten kazen die volgens eigen recept van eigen melk worden gemaakt.

Bestellen

Is uw interesse gewekt en wilt u contact over de mogelijkheden om de producten van deze teler te bestellen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel ons op 024 – 764 07 07.

Contactgegevens

Brabant Zuivel
Heijtmorgen 25
5375 AL Reek
M: info@brabantzuivel.nl
https://brabantzuivel.nl/
Facebook