De Klispoel B.V. - Ubbergen

Het assortiment bij VanLokaalVoorLokaal is lokaal geproduceerd of geteeld in een straal van 50 kilometer rondom Wijchen

Allround in waterkers en jonge buitensla

Cindy Vermeulen en Ivo van Eck zijn de trotse eigenaren van De Klispoel in Ubbergen, de enige waterkerskwekerij in Nederland. Het familiebedrijf is gelegen aan de voet van het natuurlijke stuwwallandschap in Ubbergen en kijkt uit over de Ooijpolder. De Klispoel waterkers is een natuurlijke plant die 100% biologisch wordt gekweekt in bekkens met stromend zuiver water uit een nabij gelegen bronnenbos. Waterkers is een smaakrijke groente voor salades, stamppot, soep, saus, roerbakgerechten, hartige taart of als garnering.

Naast waterkers teelt De Klispoel ook diverse bijzondere slasoorten. Deze buitensla groeit met de voeten in de aarde en de kop in de zon en onderscheidt zich hierdoor in kleur, vorm, smaak en ‘bite’ van kassla. De intens gekleurde en 100% biologisch geteelde sla is rijk aan antioxidanten, mineralen en vitaminen en wordt geleverd als mix van jonge blaadjes of als individuele krop. De waterkers en sla worden in de ochtend geoogst, daarna gewassen en in eigen huis verpakt en gekoeld. De volledige productieketen heeft De Klispoel daarmee in eigen hand en dat is de beste garantie voor een vers product van topkwaliteit.

Kortom, een echt allround bedrijf van de zaadteelt tot en met de consumentenverpakking, met een zo kort mogelijke keten. De Klispoel heeft jarenlange ervaring in waterkers- en slateelt, waarbij voedselveiligheid, hygiëne en versheid het opperste gebod zijn.

” Natuurlijk geteelde waterkers en sla van De Klispoel. Mooi en gezond, zoals de natuur het bedoeld heeft! “

Pluspunten

  • Enige waterkerskweker in Nederland
  • Kraakverse waterkers en super buitensla
  • Jarenlange teeltervaring vanaf 1970
  • 100% biologische buitenteelt
  • Kwaliteit, versheid en voedselveiligheid gegarandeerd
  • De hele keten: van zaadteelt tot en met verpakking

Certificering/awards

  • BIO Certificaat
  • BRC Food v7 – Wereldstandaard Voedselveiligheidssysteem voor voedselverwerkende bedrijven
  • Global G.A.P. – Voedselveiligheidssysteem voor teeltbedrijven
  • Global G.A.P. – Risico-Inventarisatie t.a.v. Sociale Praktijken (GRASP)

Bestellen

Is uw interesse gewekt en wilt u contact over de mogelijkheden om de producten van deze teler te bestellen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel ons op 024 – 764 07 07.

Contactgegevens

De Klispoel BV
Kasteelselaan 2
6574 AJ Ubbergen
T: 024 322 14 35
M: info@klispoel.nl
www.klispoel.nl