Waarom werkfruit

 

Werkfruit op de werkvloer heeft een positief invloed op de productiviteit van uw personeel. Ook dringt het ziekteverzuim terug en bevordert het de werksfeer. Dit extraatje van het bedrijf wordt door medewerkers en klanten enorm gewaardeerd en draagt bij aan een gezond imago. Onder de naam Local 4 Local draagt Van Eldijk bij aan een aantrekkelijke en gezonde uitstraling van uw werkplek.

Wat onderscheid ons?

Echt lokaal, onze telers komen uit het land van maas en waal en Noord–Oost Brabant.
Goede kwaliteit en onze grote ervaring
Korte lijnen en snel schakelen

Lokaal

Wij zijn lokaal, écht lokaal. Doordat we rechtstreeks van de telers ons fruit ontvangen kunnen wij altijd verser zijn dan een ander. Normaal gesproken gaat het fruit van boer naar de veiling, vervolgens van de veiling naar de groothandel en dan pas naar een derde waar u uw fruit bij koopt. Omdat wij rechtstreeks van lokale telers afnemen slaan wij in dit proces twee stappen over. Hierdoor is u product altijd super vers.

Topkwaliteit

Tonny van Eldijk is bijna zijn gehele werkzame leven groenteman geweest. Hij heeft dus de nodige expertise en ervaring op het gebied van AGF. Kwaliteit heeft bij ons altijd hoog in het vaandel gestaan, en dit blijft zo. We controleren ons fruit ieder dag op z’n kwaliteit, maar kunnen perfectie helaas niet garanderen. Als u een product van ons krijgt waarover u niet tevreden bent kunt u van ons een vervangend product krijgen, of wij geven u geld terug.

Seizoensgebonden

U zult in uw fruitkist enkel seizoen fruit zien liggen. Doordat wij extra kritisch zijn op ons fruit zullen wij altijd iets eerder eindigen met een seizoen, zo kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast is seizoensfruit minder belastend voor het milieu dan fruit uit de kassen. Moeder natuur geeft de fruitbomen/struiken al dat het nodig heeft, en wij plukken daar de vruchten van.

Niet alleen is seizoensfruit veel gezonder en lekkerder dan fruit uit de kassen. Wanneer het seizoensfruit geoogst kan worden zal het volop aanwezig zijn, en kunnen wij het voor een scherpe prijs in uw kist stoppen. Wanneer fruit wordt geoogst begint direct de afbraak van vitamines en mineralen, doordat onze telers in onze omgeving zitten zullen we dit verlies beperken t.o.v. anderen.

Hier komt bij dat u, net zoals wij waarschijnlijk bij het boodschappen doen altijd hetzelfde fruit in u winkelwagentje legt. Door seizoensgebonden te eten komt er meer variatie in uw eetpatroon en draagt dit dus bij aan een gezonde levensstijl.